Close

VR kinderfeestje in Utrecht

Overal in regio Utrecht, meteen beschikbaar!

In heel Utrecht beschikbaar

Met meer dan 90 verschillende locaties in Utrecht is er altijd een plek die bij jou om de hoek! Geen gedoe met auto’s en vervoer maar lekker op je gemak naar de activiteit lopen!

Hoe werkt het?

Locatie
Wij hosten onze feestjes in de gymzalen van de gemeente Utrecht. Hier is lekker veel vrije bewegingsruimte en kunnen de kinderen volledig hun gang gaan. Met ruim 96 locaties in de gemeente Utrecht is er altijd wel eentje dicht bij jullie in de buurt!
 

Begeleiding

Een enthousiaste VR expert komt met alle benodigde spullen naar de locatie toe, om vervolgens de kinderen een onvergetelijke tijd te laten beleven! Onze VR begeleider zorgt ervoor dat alles veilig verloopt en dat de kids begrijpen hoe het VR werkt. Daarnaast houdt hij een oogje in het zeil wat betreft het afwisselen: iedereen komt even vaak aan de beurt!


Het programma

We bieden een mix aan van veel verschillende games en VR ervaringen, variërend van VR lasergamen tot VR achtbanen! Het is natuurlijk jullie feestje dus we passen de spellen die gespeeld worden aan de behoefte van de kinderen aan. 

Leeftijdsgrens

Een VR kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder.


Aantal kinderen, tijd & kosten
Per 2 kinderen rekenen we altijd minimaal 1 headset. Even uitpuffen na het spelen van een spel is namelijk erg belangrijk en fijn. Daarnaast is het leuk om te zien wat je vriendjes aan het doen zijn in VR. Dit maakt ook deel uit van de fun! Daarnaast proberen we ook altijd een extra scherm neer te zetten zodat je kan meekijken met wat je vrienden in VR doen.
 

Totale duur activiteit: 60 minuten

Minimaal aantal kinderen: 8

Totale prijs varieert afhankelijk van het aantal kinderen en locatie. De prijs is altijd inclusief btw, begeleiding, materiaal en gebruik van de locatie.

Kosten zijn op aanvraag: mail party@vrkinderfeestje.nl

Eten en drinken is niet inbegrepen.

De kids kunnen veel verschillende games spelen – bekijk hier de favoriet: VR Lasergamen!

Unieke 'free-roam' ervaring in VR

Met onze unieke spellen kan je vrij rondlopen in VR, en loop je samen door dezelfde virtuele wereld, en zie je elkaar in VR op dezelfde plek waar je in het echt staat!
– Daag je vrienden uit in een potje VR lasergamen met het exclusieve spel Cops vs Robbers!

VR mini-games

Vaak wordt ons speciale VR Lasergame spel non-stop gespeeld. Alsnog hebben we voor de liefhebbers keuze uit meer dan 20 te gekke virtual reality mini-games en ervaringen waaronder:
 
– Diepzee wereld ontdekken
– Relaxen in de natuur
– Schieten op robots
– Lopen met dino’s
– Fruit hakken als een ninja
– 4D VR tekenen
– VR roller coaster ervaring
– Astronauten ervaring

Utrecht

VR kinderfeestje overal in Utrecht!

Utrecht

VR kinderfeestje overal in Utrecht!

Chat openen
Snel wat weten? Live Chat Whatsapp ons!
Snel wat weten? Live Chat Whatsapp ons!