Close

Virtual Reality activiteiten begeleider

Als VR begeleider ben jij hét gezicht van ons bedrijf. Met jouw enthousiasme en kennis zorg je ervoor dat onze klanten een onvergetelijke Virtual Reality experience kunnen beleven.


Onze klanten zijn zowel volwassenen als kinderen, die vaak voor het eerst kennis maken met VR. De reactie van de meeste mensen; ‘WOW, wat is dit VET!’. Als VR begeleider maak je mensen dus al heel snel blij. “Wow” is iets wat je vaak gaat horen, omdat je vaak zowel volwassenen als kinderen voor het eerst kennis laat maken met VR!

Over VR Nederland
Voor de corona crisis waren wij sinds 2016 erg succesvol op het gebied van VR Entertainment – de oprichter van VR Nederland was de CEO van The VR Room. Over de jaren heen hebben wij meer dan 300.000 mensen een headset opgezet en daarmee waardevolle ervaring opgedaan. Nu hebben we een frisse start met een feitelijk jong bedrijf maar met een enorme bak aan know-how, waardoor wij verwachten dat VR Nederland erg snel gaat groeien! Momenteel hebben we de focus op deze twee hoofdpunten:

VR entertainment op locatie & verhuren van VR headsets

www.vroplocatie.nl biedt volledig ontzorgde VR entertainment, workshops en lezingen aan voor events, beurzen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. 
www.vrkinderfeestje.nl zorgt dat de jarige de koning(in) van het schoolplein wordt!

Distributie van onze eigen VR games

We hebben sinds kort ook een development-tak; onze eerste game Cops vs Robbers staat in haar genre kwalitatief aan de top van de wereld.

Voorbeeld VR evenement
Foto VR Kinderfeestje

Ervaring met VR is niet vereist, een open en leergierige houding wel! Binnen no-time helpen wij je op weg om een VR Expert te worden. Een mooie bijkomstigheid van deze baan; buiten werktijd mag je gamen zoveel je wil! We willen ten slotte dat je op de hoogte bent van de games die beschikbaar zijn.


Team

Je komt terecht in klein, enthousiast, ondernemend team die mensen goed kunnen enthousiasmeren en vermaken – de verwachting is dat we snel zullen uitbreiden! We kunnen je álles vertellen over VR, en hoe mensen dit ervaren. We helpen je dus binnen no-time op weg om een echte VR expert te worden! En mocht je interesse hebben, dan vertellen we je ook met liefde over ondernemersschap. Dit betekent dat je veel ruimte krijgt om je eigen ding te doen en mee te denken. Daarnaast kan je bij ons flexibel met je werktijden om gaan.


Heb je andere skills of ambities waar wij elkaar in kunnen versterken? Top! Want naast je werkzaamheden krijg je van ons alle ruimte om zelf met goeie ideeën te komen en mogelijk zelf ook uit te voeren, zodat VR Nederland sterker wordt.


Locatie & verwachtingen

Het hoofdkantoor en uitrijlocatie is bij Vechtclub XL in Utrecht. De bedrijfsuitjes en evenementen zullen over heel het land plaats vinden, dus is een rijbewijs een pré. Ook bieden wij VR Kinderfeestjes aan in Utrecht en omgeving. Alle boekingen vinden op elke dag van de week plaats, flexibiliteit is daarom een pré.


Eigenlijk hebben we slechts twee harde eisen: je moet de VR spellen van binnen en buiten goed kennen. Oftewel: zelf lekker veel ‘oefenen’ met VR! Daarnaast moet je jouw enthousiasme over het product goed over kunnen brengen naar de gasten: je staat sterk in je schoenen en je bent goed in de omgang – dankzij jou heeft de VR experience nét dat kleine extraatje!


KORTOM, JIJ BENT:

– HBO/WO student
– Minimaal 8 uur per week inzetbaar op flexibele oproepbasis
– Enthousiast
– Proactief
– Leergierig
– Zelfstandig
– Sociaal & creatief


WAT BIEDEN WIJ?

– Werken met de tofste VR technologie
– Een bijbaan bij een hele toffe startup
– Spannende en onontdekte markt
– Flexibele uren: je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent
– Groeien wij, dan groei jij mee!


– Soort dienstverband: Deeltijd, bepaalde tijd

– Salaris: €10,00 /uur


WORD JIJ ONZE NIEUWE VR ACTIVITEITEN BEGELEIDER?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en denk je dat jij degene bent die wij zoeken? Solliciteer dan snel op de vacature en mail jouw motivatie en CV naar info@vrnederland.nl.

Heb je vragen over deze vacature kan je telefonisch contact opnemen: 06-58989814
Chat openen
Snel wat weten? Live Chat Whatsapp ons!
Snel wat weten? Live Chat Whatsapp ons!