Close

VR kinderfeestje op locatie

Word de koning(in) van het schoolplein!

Utrecht & omstreken

VR kinderfeestje op locatie

Word de koning(in) van het schoolplein!

Utrecht & omstreken

Volledig ontzorgd kinderfeestje

Lekker toekijken terwijl jouw kids de tijd van hun leven hebben? VR kinderfeestje op locatie maakt het mogelijk! 

 

 

Door het VR kinderfeestje op Locatie te reserveren spreken we af in een gymzaal bij jou in de buurt. Onze VR begeleiders zorgen er hier voor dat de kids een onvergetelijke VR ervaring kunnen beleven!

Op alle headsets staan dezelfde spellen die de kids direct kunnen spelen. Zowel single- als multiplayer, van rustige simulaties tot actieve games. Alle spellen zijn geschikt voor kinderen, onder andere:

Alleen bij VR op Locatie: Cops vs Robbers!

Lasergamen, maar dan in Virtual Reality!

Hoe het werkt

Locatie

Wij hosten onze feestjes het liefst in de gymzalen van de gemeente Utrecht. Hier is lekker veel vrije bewegingsruimte en kunnen de kinderen lekker hun gang gaan. Met ruim 96 locaties in de gemeente Utrecht is er ook altijd wel eentje dicht bij jullie in de buurt! 

 

Begeleiding

Een enthousiaste VR expert komt met alle benodigde spullen naar de locatie toe, om vervolgens de kinderen een onvergetelijke tijd te laten beleven! Onze VR begeleider zorgt ervoor dat alles veilig verloopt en dat de kids begrijpen hoe het VR werkt. Daarnaast houdt hij een oogje in het zeil wat betreft het afwisselen: iedereen komt even vaak aan de beurt!

 

Leeftijdsgrens

Een VR kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 9 jaar en ouder! 

 

Voorbeeld programma

We bieden een mix aan van veel verschillende games en experiences, variërend van VR rollercoasters en met fruit hakken met zwaarden, tot 1 tegen 1 tennis met pistolen! Ter plekke passen we ons aan aan de situatie en de wensen van de kinderen. Ook is het mogelijk om vooraf de gewenste games door te geven! 

CvR Meekijken

Aantal kinderen, tijd & kosten
Per 2 kinderen nemen we 1 headset mee. We wisselen snel om want de potjes zijn vrij intensief! Het is belangrijk dat iedereen altijd wordt bezig gehouden, daarom kan iedereen die eventjes aan het uitpuffen is, de virtuele actie volgen via een scherm.

 

Totale duur activiteit: 75 minuten

Maximum aantal kinderen: 10

 

Totale prijs inclusief btw, begeleiding materiaal en gymzaal huur: €240,-

Eten en drinken zit er niet bij inbegrepen

Kids-proof!

Linda:

“Vandaag heeft mijn zoon Jelle een geweldig corona proof feestje in de buitenlucht gehad met de VR games. Alle jongens waren super enthousiast! Ze noemden het ’t leukste feestje ooit. Vooral ook door de variatie aan spellen en de interactiviteit echt een aanrader!”

Jelle (11):

“Dit was mijn leukste kinderfeestje ooit!”

Merel:

“Het was een erg leuk kinderfeestje. De kinderen hebben zich goed vermaakt en waren achteraf ook erg enthousiast. De begeleiding was vriendelijk, duidelijk en kon goed met kinderen omgaan.
De VR headsets en de spellen werkten allemaal goed, vooral het spel dat de kinderen tegen elkaar konden spelen beviel erg goed! Het was leuk dat ze samen met elkaar door de virtuele wereld rondliepen en elkaar ook daar tegen konden komen, en voor ons als omstanders was het leuk te zien hoe ze in de echte wereld met die brillen op rondliepen om en over dingen heen stapten die er in het echt niet waren.”

Sem (8):

“Ik wil dit ook voor mijn verjaardag straks!”

Hanneke:

“Geweldig! Een hele gave ervaring om in dezelfde game te zitten met meerdere spelers. Ik deed net zo enthousiast mee als de kinderen! Het voelt zo echt dat je soms vergeet dat de virtuele muren er niet echt zijn! Absolute aanrader!

RESERVEREN

Regio Utrecht

Reserveer nu jouw timeslot – wij nemen contact met je op om de details samen in te vullen.

Je kan ons ook bereiken via info@vrkinderfeestje.nl of 030-2271772

    Chat openen
    Kan ik je helpen via Whatsapp?
    Hallo! 👋🏼
    Kan ik je ergens mee helpen?